Novusoft maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie.
Gaat u akkoord met het plaatsen van deze aanvullende cookies?
Navigatie Link overslaanStart » CMS systeem » Nieuwsbrief generator

Nieuwsbrief generator

Het CMS systeem Novucura kan worden uitgerust met een nieuwsbrief generator. Hiermee kunt u eenvoudig nieuwsbrieven verzenden.

Nieuws items kunnen worden geplaatst op de website. Een introductietekst met een link naar de pagina met het nieuwsitem wordt in de nieuwsbrief geplaatst. Het systeem verzorgt ook de verzending naar de aangemelde e-mail adressen.

De nieuwsbrieven kunnen worden verzonden in een standaard of aangepaste opmaak.

Aan- en afmelden nieuwsbrief

Voor het verwerven van e-mail adressen heeft u het webpart aan- en afmelden nieuwsbrief. Dit webpart kan op iedere pagina geplaatst worden waar u e-mail adressen wilt verzamelen. De inschrijver ontvangt een e-mail waarmee de inschrijving kan worden bevestigd (opt-in). Zo wordt misbruik voorkomen, verzamelt u alleen waardevolle adressen en voldoet u aan de criteria van de OPTA (zie ook www.spamklacht.nl).

Indien een inschrijver zich wil afmelden kan dat via hetzelfde webpart. De inschrijver ontvangt een mail waarmee de afmelding kan worden bevestigd. De e-mail adressen kunnen ook worden gedownload en worden gebruikt in een ander programma.