Novusoft maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie.
Gaat u akkoord met het plaatsen van deze aanvullende cookies?
Navigatie Link overslaanStart » .Net software » Ontwikkel richtlijnen

Ontwikkel richtlijnen

Bij het ontwikkelen van de applicatie Novucura hebben we onszelf een aantal eisen gesteld die aansluiten bij de eisen die gesteld worden door de overheid (zie www.webrichtlijnen.nl). De eerste eis die wij hebben gesteld is dat de website gemaakt met Novucura gebruiksvriendelijk voor de bezoekers moet zijn (webusability). Daarnaast hebben wij een aantal technische onafhankelijkheidsvoorwaarden gesteld. Novucura werkt op ieder platform waar het ASP.NET framework ondersteund wordt.

Optimalisatie voor zoekmachines

De websites gemaakt met Novucura voldoen standaard aan de meeste criteria die gesteld worden aan een website die geoptimaliseerd zijn voor (google)zoekmachines.
Zie ook: Webrichtlijnen - optimalisatie-zoekmachines

Browser onafhankelijk

De websites gemaakt met Novucura zijn getest en werken goed met de bekendste en meeste gebruikte browsers (oa Internet Explorer, Firefox, safari).

Database onafhankelijk

Vanuit de datalaag kan met iedere soort database worden gecommuniceerd. Op dit moment wordt er alleen gebruik gemaakt van Microsoft SQL Server.

Onderhoud applicatie

Bij het ontwikkelen van de applicatie is continu rekening gehouden met het toekomstig onderhoud van de applicatie. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden hoe bepaalde functionaliteit ook in de toekomst kan blijven werken.