Novusoft maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie.
Gaat u akkoord met het plaatsen van deze aanvullende cookies?
Navigatie Link overslaanStart » .Net software » Security

Security by design

Vanaf het begin is er rekening gehouden met security. Indien gewenst kan uw website getest worden met het McAfee Secure op de aanwezigheid van beveiligingslekken. De applicatie voldoet aan de eisen om het McAfee Secure logo te mogen dragen.

Uitdelen rollen en rechten

Op iedere pagina kunnen rechten worden uitgedeeld op basis van de rollen die een gebruiker heeft. Op ieder webpart kan worden ingesteld welke rollen het webpart te zien krijgt. De pagina’s zijn dus gebruiker specifiek in te richten. Een gebruiker kan ook meerdere rollen krijgen. Eventueel kan vereist worden dat een pagina alleen zichtbaar is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (HTTPS). Dit kan gebruikt worden om ingelogde gebruikers / klanten een optimaal veilige verbinding te geven.

Indelen pagina rollen en rechtenBeveiliging van een pagina

Door de combinatie van het instellen wat een gebruiker op een pagina mag doen en welke webparts een gebruiker op een pagina kan zien, kan iedere pagina flexibel worden ingedeeld.
Het aantal rollen kan eenvoudig worden uitgebreid. Aangezien de pagina op de server wordt gegenereerd, kan iemand zonder de ingestelde rollen nooit meer dan op de pagina is uitgedeeld.

Volledige SSL/TLS compabiliteit

Op pagina's waar klanten hun gegevens moeten invullen, kunt u een beveiligde verbinding instellen. Dit kunt u doen door in de pagina-instellingen de Secure Socket Layer (SSL) aan te vinken. Dit beveiligingscertificaat is volledig up-to-date. Onderstaande test wijst dit uit. In alle internetbrowsers (zelfs de verouderde IE5 en IE6) is het mogelijk een beveiligde verbinding in te stellen die volledig betrouwbaar is en beveiligd is tegen BEAST, een hack tegen SSL/TLS beveiliging.

Test onze beveiliging